Визы для отдыха

Электронная виза на Кипр

Электронная виза на Кипр для  граждан Украины

Республика Кипр и Украина заключили договор о вводе с 10 сентября 2012 электронных одноразовых виз сроком пребывания до 90 дней для украинцев.

1. Електронна про-віза. Дозволяє бажаючим подати заявку на отримання в’їзної візи в електронному форматі, тобто використовуючи електронну пошту. Варто відмітити, що дана система може бути використана для отримання БЕЗКОШТОВНОЇ одноразової в’їзної візи категорії С (туристична) терміном перебування не більше 90 днів, за умови прямого перельоту з території України (не з/через треті країни). Прямий переліт у зворотному напрямку не обов’язковий. Термін дії паспорта повинен спливати не менш ніж через 6 місяців з дати подання анкети на отримання про-візи. Натисніть сюди для завантаження електронної анкети. Заповніть анкету у відповідності з наведеними у анкеті інструкціями, використовуючи зразок заповнення анкети на про-візу (натисність сюди для завантаження зразка заповнення анкети), та вишліть на електронну адресу visa-kiev@mfa.gov.cy. Після отримання електронної візи протягом 3-х робочих днів і більше, її необхідно роздрукувати для пред’явлення в аеропорту. Заявка на отримання про-візи повинна подаватись не пізніше ніж за 3 робочі дні і не раніше ніж за 3 місяці до передбачуваного відправлення на Кіпр. З інформацією відносно отримання про-візи, а також відносно інших консульських питань можна ознайомитись за посиланням Типові питання. Якщо у вас все-таки лишились відкриті питання, відповіді на них можна отримати у Консульському відділі в робочі дні з 15:30 до 17:00 за номером телефону: +38-044-499-64-51.

До уваги громадян України!

Звертаємо вашу увагу, що починаючи з 11 червня 2017 року набуває сили безвізовий режим між Україною та Європейським Союзом — статус, що дозволяє громадянам України вільно перетинати міждержавні кордони країн Європейського Союзу без попереднього звернення до посольства для отримання дозволу.

Таким чином, українці, які мають біометричні паспорти, зможуть приїжджати без отримання візи в Республіку Кіпр з діловою чи туристичною метою або в сімейних справах на термін до 90 днів протягом 180-денного періоду протягом року.

Цей режим не розповсюджується на осіб, котрі мають намір прибути до Кіпру з метою працевлаштування чи навчання.

Нові можливості та переваги, а також нові правила перетину кордону і перебування в країнах ЄС детально викладено за посиланням http://openeurope.in.ua/

Потрібно зазначити, що для власників НЕбіометричних паспортів процедура отримання в’їзної візи не змінюється, тобто відвідання Республіки Кіпр є можливим за дотримання однієї з 5-ти умов, наведених в розділі Візи на Кіпр.

Если у Вас возникли вопросы, можете написать нам или позвонить:

Ваш комментарий

Комментировать